De innerlijke dimensie van impact maken

Vanuit Nederland sluiten we op 16 oktober aan bij de Inner Development Goals Summit 2024 met een interactieve Watchparty. Kom ook en leer over transitievaardigheden voor duurzame verandering.

Samen de Inner Development Goals verkennen

Werk jij als ambtenaar aan een transitievraagstuk of een veranderopgave? Of wil je meer weten hoe de Inner Development Goals (IDG's) jou kunnen helpen om meer impact te maken in een complexe omgeving. Of werk je al met de IDG? Zet dan 16 oktober alvast in je agenda! Samen verkennen we hoe deze doelen jou kunnen helpen om maatschappelijke opgaven te realiseren en daarmee bij te dragen aan de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Over deze bijeenkomst

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Rijksorganisatie voor Ontwikkeling, Digitalisering en Innovatie, de IDG HUB voor Overheidsmedewerkers en Mindful Rijk, Expertisecentrum voor Positieve Psychologie. Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de bijeenkomst: De innerlijke dimensie van impact maken. Een collega van RADIO is actief betrokken bij de hub en de organisatie van deze bijeenkomst. Meer informatie over bijeenkomst.

Grafische vorm in kleuren huisstijl met de tekst IDG Summit 2024
Beeld: ©ODI
IDG Summit 2024