Volg RADIO Cursus Strategisch Management in Beleidsverandering voor meer grip op beleid

Werk je in het I-domein en wil je meer inzicht krijgen in hoe beleidsontwikkeling en -uitvoering in elkaar steekt? Schrijf je dan in voor deze cursus.

Leer analyseren van en sturing geven aan beleidsvraagstukken

Loopt je project stroef en wil je weten hoe je er beweging in krijgt? In deze cursus van 4 dagdelen maak je kennis met de Agenderingstheorie waarmee je beleidsvraagstukken kunt analyseren en onderzoek je mogelijkheden voor sturing. Deze strategische blik komt je van pas bij advisering over en implementatie van IT-projecten. RADIO-docent Marie Louise Borsje verzorgt met veel enthousiasme en passie deze cursus. De cursus is speciaal voor medewerkers met een I-profiel. Denk aan CDO's, informatiemanagers, architecten of projectleiders. Collega's die uit het IT of IV domein die beleid maken of te maken hebben met beleidsmedewerkers.

Redenen van vorige deelnemers om zich op te geven: "Ik wil beter begrijpen wat beleidswerk is" en "We krijgen opdrachten vanuit de beleidsdirectie die we moeilijk kunnen uitvoeren. Hoe kan ik hierin beter sturen?"

Meer info en aanmelden

Bekijk het programma per dagdeel van de cursus voor 5, 12, 19 en 26 november 2024. En meld je vandaag nog aan voor deze cursus.

Beeld: ©RADIO / Josje Deekens Fotografie
RADIO Cursus Strategisch Management in Beleidsverandering