13 november RADIO Rijkshub Toer Eindhoven | Fellenoord

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Rijkshub Eindhoven | Rijksontmoetingsplein | Fellenoord 15

Meer info over de Rijkshub en toegang. Let op! Als je naar Fellenoord komt, neem dan naast je Rijkspas ook een formeel identiteitsbewijs mee (paspoort, ID-kaart, rijbewijs). 

RADIO komt naar je toe. Maak kennis met RADIO en ons aanbod. En natuurlijk leren we jou ook graag kennen. Wil je deelnemen aan een sessie? Meld je dan vandaag nog aan. Tot in Eindhoven.

Groepsfoto van teamleden van RADIO verdeeld in rijen op de trap bij The Hague Tech.
Beeld: ©RADIO / Josje Deekens Fotografie
Team RADIO v.l.n.r. Marie Louise Borsje, Ronald van den Hoogen, Willow Martin, Mira van den Oever, Shaila Höfkens, Titus Mars en Lykle de Vries (niet op de foto Janet Yuen, Marijke Abrahamse en Sageeta Somai)

Programma bezoek Rijkshub Eindhoven

We zijn de hele dag van 9:30 tot 16:00 uur aanwezig. Om al jouw vragen te beantwoorden. Ook kun je een sessie volgen. Onderstaand een overzicht van de verschillende sessies in de Rijkshubs Eindhoven.

  1. 10:00 - 10:45 uur | Maak jezelf en je organisatie innovatiever! door Titus Mars
  2. 11:00 - 11:45 uur | Workshop Vitaal Digitaal door Marie Louise Borsje
  3. 13:00 - 13:45 uur | AI bij het Rijk: een korte introductie door Marijke Abrahamse
  4. 14:00 - 14:45 uur | De Team Werkovereenkomst door Lykle de Vries

Over de sessies

  1. Maak jezelf en je organisatie innovatiever! door Titus Mars
    Kunnen overheidsorganisaties eigenlijk wel innoveren? Zeker wel! En wil je weten hoe je eraan bij kunt dragen dat jouw organisatie innovatiever wordt? Kom dan naar deze bijeenkomst. We helpen je een stap verder over technologische en sociale innovatie, innovatie en innovatiemanagement, en het leiderschap en volgerschap daaromheen.
  2. Workshop Vitaal Digitaal door Marie Louise Borsje
    Mailboxen puilen uit, we vliegen van vergadering naar vergadering en dan is er thuis nog zoveel te doen. Tijdens de workshop Vitaal Digitaal leer je hoe je met inzichten uit productiviteitsmethoden, als bijvoorbeeld Getting Things Done, meer grip, tijd en overzicht krijgt op je werk.
  3. AI bij het Rijk: een korte introductie door Marijke Abrahamse
    Artificiële intelligentie bestaat al lang, maar het beschikbaar komen van ChatGPT op het internet eind 2022 zorgde voor een enorme piek in de aandacht voor deze technologie. De Hub-sessie biedt een algemene inleiding over AI en Generatieve AI en gaat in op ontwikkelingen binnen de overheid. Het gaat over kansen, maar ook over risico’s, beperkingen en ethische vraagstukken.
  4. De Team Werkovereenkomst door Lykle de Vries
    Op hoeveel plekken hebben jij en je team digitale informatie staan? Werk je ook nog in projecten met collega's buiten je team, dan komen er nóg meer kanalen bij. Zou je met je team meer willen experimenteren met verschillende toepassingen? Met de Team Werkovereenkomst spreek je met elkaar af welke informatie in welk kanaal of toepassing hoort en welke werkwijze jullie prettig vinden. Lykle vertelt je hoe je dat binnen een uur voor elkaar krijgt met jouw team.

Voor wie?

Voor medewerkers van de Rijksoverheid in het bezit van een rijkspas.

Aanmelden

Meld je vandaag nog aan via het online formulier (via Formdesk). Dan weten wij hoeveel stoelen we klaar moeten zetten. We hebben er zin in. Tot de 13e!