13 januari MeetUp | Maand van de Digitale Fitheid 2025

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Rijkskantoor Beatrixpark | Wilhelmina van Pruisenweg 52 | Den Haag

Ontmoetingsplein (Rode Lounge). Aanmelden via radio@rijksoverheid.nl

Wil je met je organisatie meedoen met de 4e editie van de Maand van de Digitale Fitheid of meer te weten komen over deze maand? Kom dan naar de MeetUps voor organisatoren.

Initiatiefnemer Marie-Louise Borsje en Lykle de Vries (RADIO) zitten aan tafel tijdens een inspiratiesessie met andere deelnemers aan de sessie
Beeld: ©Digitale Fitheid / Ester Overmars Fotografie
Marie-Louise Borsje, initiatiefnemer Maand van de Digitale Fitheid, tijdens inspiratiesessie met organisatoren

MeetUps Den Haag

Denk je erover om komend jaar mee te doen met de Maand van de Digitale Fitheid en wil weten hoe het werkt, hulp hebben bij de organisatie of tips krijgen van je collega's? Of heb je al eerder meegedaan en wil je je ervaringen delen en horen wat de plannen dit jaar zijn? In aanloop naar de themamaand  organiseren we een aantal MeetUps. Dat zijn inspiratiesessies voor organisatoren. Dit seizoen voegen we er iedere sessie een thema aan toe. Zo ontmoet je én nieuwe mensen én beleef je een werkvorm die supermakkelijk te organiseren is. Save the date! We organiseren op 2 december 2024 en 13 januari 2025 om 9:30 uur ook 2 MeetUps. Hiervoor kun je je ook alvast aanmelden.

Thema - De Team Werkovereenkomst

Het thema voor deze editie van de Maand van de Digitale Fitheid wordt De Team Werkovereenkomst. Uiteindelijk gaat digitale fitheid over soepel digitaal (samen)werken. Denk met Lykle de Vries (RADIO) mee over vormgeven van dit thema in jouw organisatie.

Over de Maand van de Digitale Fitheid

Een hele maand in het teken van verbeteren van kennis en skills over werken met digitale middelen speciaal voor alle kenniswerkers/schermwerkers van Nederland. Waarom? Omdat goed omgaan met digitale devices en informatie minder frustratie, minder stress en minder fouten en zoveel meer werkplezier oplevert. Welke professionele kenniswerker wil dat nou niet? Neem alvast een kijkje op de campagnewebsite ter inspiratie en voor achtergrondinformatie.

Doel van de maand

Iedere kenniswerker besteedt in de maand maart tenminste 60 minuten aan het verbeteren van persoonlijke digitale fitheid: skills en kennis. Een kenniswerker/schermwerker is iemand die meer dan 4 uur per dag voor werk gebruik maakt van digitale middelen. Ja, inderdaad, dat is bijna iedereen. Na maart houdt het leren natuurlijk niet op. De themamaand gaat om het bewust tijd maken om te leren.

Aanmelden

Je meldt je snel en makkelijk aan met een mailtje naar radio@rijksoverheid.nl

Beeld: ©RADIO
Logo met tekst 'Maand van de Digitale Fitheid'