Duik deze herfst in de wereld van digitalisering

Heb jij deze herfst al iets gepland om jezelf verder te ontwikkelen over digitalisering? Leren is leuk en geeft je inspiratie en energie. Van Techpeditie tot wandeling. Je vindt het in het leeraanbod van RADIO. Meld je vandaag nog aan!

Tekst 'Duik deze herfst met RADIO in wereld van digitalisering' naast een foto van een kleurrijk herfst bos
Beeld: ©Pixabay / Beeldbank Pixabay
Duik deze herfst met RADIO in wereld van digitalisering

Een herfst vol inspiratie en energie

We hebben deze herfst weer heel veel activiteiten op de agenda staan. Een cursus over strategisch management in beleidsverandering. Ga op bezoek bij Axians of SAS tijdens een Techpeditie. Of volg een interactieve workshop over quantum computing. Neem een kijkje in het aanbod. Er zit vast iets voor je bij. En vergeet je niet aan te melden. Want vol is vol. Jij doet toch ook mee deze herfst?

Leeraanbod deze herfst

Activiteiten van onze partners

We werken graag en veel samen met verschillende partners binnen de overheid. Zij hebben ook deze herfst weer mooie activiteiten op de planning staan. Zoals:

Daag jezelf uit en spaar studiepunten

Voor dit leerjaar hebben we iets nieuws. Een gloednieuwe spaarkaart en een speciale teamchallenge. De Spaarkaart van RADIO werkt heel eenvoudig: formuleer je leerdoel(en) voor leerjaar 2024 en 2025. Zoek daar passende leeractiviteiten bij en begin met het sparen van studiepunten: met 1 uur leren heb je 1 studiepunt verdiend. Op de spaarkaart kun je dit mooi bijhouden onder het kopje ‘Mijn studiepunten’. Heb je 10 punten gespaard? Dan mail je ons voor jouw beloning.