08 oktober RADIO Techpeditie Axians: Nederlandse vitale datanetwerken

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Rivium Boulevard 41 | 2909 LK Capelle aan den IJssel

Meer informatie over de locatie vind je op de contactpagina (website Axians)

Na het succes van de eerdere werkbezoeken aan toonaangevende techbedrijven gaan we dit najaar weer op Techpeditie. Zie en ervaar wat de impact is van nieuwe technologie op ons werk bij de overheid.

Over deze Techpeditie

Ervaar op dinsdag 8 oktober van 12:00-16:30 uur (inclusief lunch) in de Axians Techpeditie welke rol Axians duurzame dataopslag, AI(Ops) en security spelen in de overheid. Nederlands vitale datanetwerken: de échte kansen én bedreigingen in het nieuwe AI tijdperk. Ben je benieuwd welke (hoeveelheden) data Nederlands vitale netwerken dagelijks al (onbewust) genereren en ontsluiten? Wil je weten welke kansen deze data Nederland te bieden heeft? Beeld je eens in dat we de digitale hartslag van Nederland konden begrijpen, beveiligen en ethisch benutten. Optimale data-uitwisseling en beveiliging tussen mensen en machines, netwerkdata als de basis voor wereldse voorspellingen.

Data omzetten in kennis

Voorspellingen over wie, wat, wanneer, op welke plaats en met welke reden succesvol wordt verbonden. Als soevereine land verbinden we bewust en onbewust onze vitale (data)-systemen met de grenzeloze online wereld. Als burgers vertrouwen we op onze overheidsdata, net als minder goed gezinde criminelen, terroristen, naties en data-brokers. Ook zij stellen zichzelf ten doel om technologisch voorop te lopen en onze data 'beter' te benutten dan onze overheidsdiensten. Axians laat je deze middag zien hoe we waardevolle data uit de infrastructuur oppikken, veilig en duurzaam opslaan en omzetten in kennis.

Voor wie?

De Techpedities worden georganiseerd voor managers van de Algemene Bestuursdienst, maar iedereen vanuit de (rijks)overheid is van harte welkom.

Keuze uit 2

Er zijn dit najaar 2 Techpedities op de volgende data en tijden. Je bent van harte welkom bij 1 of meerdere werkbezoeken:

Aanmelden

Meld je nu aan als je wilt weten hoe we samen de kansen van Nederlandse vitale data-omgevingen kunnen benutten.

  • Je kunt je via RADIO aanmelden via het aanmeldformulier voor 1 of meerdere Techpedities als je werkt bij de (rijks)overheid.
  • Ben je een manager en val je onder de Algemene Bestuursdienst schrijf je dan in via het ABDleerportaal.
Tekst 'RADIO Techpedities ervaar invloed van nieuwe technologie' naast een corporate beeld van RADIO
Beeld: ©RADIO
RADIO Techpedities: ervaar invloed van nieuwe technologie