25 juli Proeverij Getting Things Done | ZomerPulse BZK

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Den Haag | Turfmarkt 147

Let op: Bezoekers Turfmarkt kunnen niet meer zelf doorlopen.
Bezoekers aan de Turfmarkt kunnen doorlopen wanneer hun rijkspas daarvoor is geautoriseerd. Als dat niet zo is, moet je je dat aanvragen via binnen zonder Kloppen.

Op zoek naar een manier om meer grip te krijgen op je werk en informatie? Doe dan deze zomer mee met de Proeverij Getting Things Done (GTD)!

Over deze proeverij

Met GTD leer je hoe je taken en projecten kunt organiseren op een manier die zorgt voor meer helderheid en focus in je dagelijks leven. Het resultaat is dat je meer gedaan krijgt, minder stress ervaart en tijd overhoudt voor wat écht belangrijk is. De workshop wordt gegeven voor Marie Louise Borsje, RADIO.

Voor wie?

Deze workshop maakt onderdeel uit van het aanbod van ZomerPulse en is alleen voor medewerkers van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Over Pulse BZK

Pulse beweegt, inspireert en verbindt BZK-collega’s vanuit de hele organisatie. Het is de hartslag van BZK. Een initiatief om bij te dragen aan inspiratie op het werk. Pulse geeft ruimte aan het delen van relevante kennis, kunde en vaardigheden. Kijk voor informatie op pagina van Pulse op het Rijksportaal.

Inschrijven

Schrijf je in via het LOC Portaal (let op alleen toegankelijk voor medewerkers BZK).

Portretfoto Marie Louise Borsje
Beeld: ©RADIO
Marie Louise Borsje, RADIO-collega