04 juli Verdiepende module: Mens en organisatie | Leerhuis Informatiehuishouding

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Hoftoren

Heb jij als leidinggevende de masterclass Actieve Openbaarmaking al gevolgd? Naast de masterclass Actieve Openbaarmaking, introduceert onze samenwerkingspartner Het Leerhuis Informatiehuishouding in 2024 nu ook verdiepende modules.

Over deze modules

Deze modules zijn ontworpen om jou en je team nog meer handvatten te bieden voor een effectieve én praktische uitvoering van openbaarmaking. Elke module uit de serie behandelt een specifiek thema waarbij je eigen casussen kunt inbrengen. Tijdens de verdiepende modules zoomen we in op complexe uitdagingen van openbaarmaking in de hedendaagse werkprocessen en het verbinden van gelijkgestemde professionals om nieuwe inzichten te krijgen.

* <tussenkop> Over verdiepende module: Mens en organisatie

Deze sessie gaat in op de impact van zowel passieve als actieve openbaarmaking op de werklast van je medewerkers en je team als geheel. In principe is openbaarmaking ‘gewoon’ onderdeel van het ambtelijk vakmanschap. Maar wat betekent dat? Voor je medewerkers en voor jou als leidinggevende? In deze module leer je hoe je je team kunt ondersteunen en faciliteren. Deelnemers verkennen het ontstaan van Woo-ondersteuningsfuncties, de trends in ondersteuning en organisatie-inrichting en de impact op de organisatie.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op pagina over deze masterclass en verdiepende modules op de website van Leerhuis Informatiehuishouding.